La Nieves és una nena a qui li agrada molt aprendre coses noves. Cada dia descobreix temes que li encanten i els investiga a fons per saber-ne més coses. Vols acompanyar-la en la seva recerca?

Un aprenentatge avançat i ràpid, com un inici precoç i autònom en la lectura i escriptura una curiositat insaciable que es tradueix en preguntes freqüents sobre l’entorn, suggereix la possible existència torn d’altes capacitats. La promoció del talent necessita definir objectius clars i concrets segons el perfil intel·lectual, emocional y social de cada nen/a. Consensuar aquestes metes entre els agents educatius és un dels elements que contribueixen a l’èxit en el procés de
desenvolupament del talent. Deixar de veure les seves necessitats pot portar a situacions de fracàs escolar o fins i tot a problemes psicològics i emocionals.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit i conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passen els protagonistes. A més,permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
Element de transició a buscar per les pàgines del conte
Jocs per als petits lectors
Recomanacions per adults
Neurisobre al final del conte
Dos tríptics que aporten més creativitat i riquesa a la història

Les autores d’aquest conte són Pilar Herce i Carolina Laguna. Pilar és Psicòloga general sanitària, màster en Innovació i Investigació en Educació, premi extraordinari i doctoranda a la UNED investigant sobre el talent STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques ). Carolina és europsicòloga i psicòloga educativa. Coordinadora del departament de Neuropsicologia a Psicólogos Pozuelo. Tutora d’alumnes a les pràctiques de la UEM i el CEU. Directora de la col·lecció Neuroaventures i Neuricontes a Sentir. Docent col·laboradora a la Universitat Internacional de la Rioja. Assessora de la Secció Clínica del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Madrid.

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els llibres de la col·lecció Creixicontes i Senticontes.

Encuadernación: Tapa dura Páginas: 42 Formato: 22.5 x 22.5
ISBN: 9788267341500 Precio: 15,80