Comprèn la Por

Begoña Ibarrola, Andrés Pabón

T’agraden els animals? I les plantes? Saps que hi ha uns éssers que són meitat plantes meitat animals que representen les emocions? Vols conèixer i entendre la Por amb l’ajuda de l’Annabel?

Totes les emocions tenen propòsits determinats, i la por també. La seva funció principal és fer-nos prendre consciència d’una amenaça potencial per permetre’ns actuar de manera que ens puguem protegir. Aprendre a enfrontar-se a les pors, ser capaç de superar-ne algunes i acceptar-ne d’altres, és un dels aprenentatges més importants que tot infant ha de fer per convertir-se en un adult segur de si mateix i alhora prudent. Per això, el conte facilita una sèrie de recomanacions perquè el nen o la nena aprengui a gestionar, amb la vostra ajuda i adequadament, aquesta emoció.

Aquest conte proporciona un relat interactiu i divertit, amb recursos que ajuden a entendre la situació per la que passa la protagonista. Així mateix, els elements que conté permeten treure a la llum parteix de l’univers interior del petit/a lector/a:

•Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligènciaemocional

•Element de transició a buscar per les pàgines del conte

•Joc per als petits lectors

•Recomanacions per adults

L’autora d’aquest conte és la Begoña Ibarrola, Llicenciada en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid. Experta en educació emocional, intel·ligències múltiples, musicoteràpia i neuroeducació. Terapeuta infantil i juvenil durant quinze anys. Formadora de professorat i famílies en diferents organitzacions. Autora de més de 250 contes, alguns dels quals traduïts a deu idiomes.

Encuadernación: Tapa dura Páginas: 42 Formato: 20.5 x 20.5
ISBN: 9788426734273 Precio: 14,96