Viatja i raona amb el Telmo

Anabel Quiroga, Jesús López

·Escrit per una experta en raonament i flexibilitat cognitiva.

El Telmo, la mascota viatgera de la classe, coneix tots els racons màgics de l’escola de l’Hugo i de la Carlota. En aquesta aventura exploraran el fons marí i l’espai. Per sortir-ne airosos hauran de desenvolupar el seu raonament i resoldre problemes difícils. T’uneixes a aquest viatge?

Vivim en una societat molt canviant, on les funcions executives ens permeten assolir el desenvolupament i l’assoliment d’una conducta complexa. Al llarg dels anys, i a través de la pràctica, aquests processos es van automatitzant. L’objectiu d’aquest conte és promoure la solució de problemes i estimular la flexibilitat cognitiva. Totes dues són funcions executives indispensables per al progrés dels nostres fills i filles, ja que els permetran enfrontar-se i resoldre amb èxit una gran varietat de situacions i reptes quotidians.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit, i conté elements que ajuden a potenciar i enfortir la capacitat de resoldre problemes i estimular la flexibilitat cognitiva. A més, permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
· Jocs per als petits lectors
· Recomanacions per adults

L’autora d’aquest conte és Annabel Quiroga, Graduada en Psicologia per la Universitat Pontifícia de Comillas. Màster en Avaluació i Rehabilitació Neuropsicològica. Especialitzada en l’avaluació i intervenció en dificultats d’aprenentatge i trastorns del neurodesenvolupament. Màster en Atenció Precoç. Experta en teràpia sistèmica familiar. Autora del Neuroaventures Swift i Brainy. Missió futur. Col·laboradora a les revistes Ser Padres, Psicología para Tod@s i Hacer Familia. Tutora de pràctiques de diferents universitats.

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els llibres de la col·lecció Neuricontes, Creixicontes i Senticontes.

Encuadernación: Tapa dura Páginas: 34 Formato: 22 x 22
ISBN: 9788426734198 Precio: 13,95