Acompanya la Ràbia

Carolina Ángel, Andrés Pabón

T’agraden els animals? I les plantes? Saps que hi ha uns éssers que són meitat plantes meitat animals que representen les emocions? Vols conèixer i entendre la Ràbia amb l’ajuda del Santi? La intel·ligència emocional implica una consciència emocional: les emocions són tendències a l’acció, a un moviment que es genera en una direcció determinada, depenent de si el que s’experimenta s’interpreta com a plaent o desplaent. Aquest conte neix del desig que, com a adults, reconeguem la necessitat dels infants de tenir algú altre que els acompanyi a aprendre a gestionar el seu malestar. La ràbia és una emoció que generalment s’ha qualificat de negativa, sense considerar que en el desenvolupament de la vida és indispensable per aprendre a posar límits d’una manera sana i assertiva.

Aquest conte proporciona un relat interactiu i divertit, amb recursos que ajuden a entendre la situació per la que passa el protagonista. Així mateix, els elements que conté permeten treure a la llum parteix de l’univers interior del petit/a lector/a:

  • Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligènciaemocional
  • Element de transició a buscar per les pàgines del conte
  • Joc per als petits lectors
  • Recomanacions per adults

Respecte a l’autoria d’aquest llibre, aquesta té amb una peculiaritat: un dels autors és un nen, Santiago Sánchez, qui ha aportat un llenguatge clar, senzill i divertit a la narració. El seu altre autor és la professional Carolina Ángel, doctora en Psicologia Clínica i de la Salut per la UCM; especialista en psicoteràpia Europsy; psicoterapeuta infantil i juvenil, de parella i família, i mestra d’educació infantil, llicenciada en Pedagogia. És docent en diverses formacions i xerrades, i directora del projecte Experto en Terapia Familiar Sistémica Infanto-Juvenil de Psicólogos Pozuelo.

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, noet perdis els llibres de la col·lecció Neuricontes, Creixicontes i Senticontes.

Encuadernación: Tapa blanda o bolsillo Páginas: 34 Formato: 20.5 x 20.5
ISBN: 9788426733757 Precio: 14,96